Якісний ремонт жниварки John Deere

Якісний ремонт жниварки John Deere
29.01.2020

Комбайни Джон Дір та обладнання до них, зокрема, жниварки, дуже популярні у вітчизняних фермерів, тому що ця сільськогосподарська техніка американського бренду дає можливість безперебійної та успішної роботи на полях. Повноцінне функціонування сучасного комбайна не можна уявити без надійної роботи шнека жниварки. Конструкція шнека дозволяє подачу зернової маси у великих обсягах, а висувні пальці жниварки збирають стебла по всій ширині її платформи. Названі переваги разом з продуманою системою керування роблять жатку Джон Дір однією з найоптимальніших та найзатребуваніших у сучасних фермерів.

«Нескладані платформні жатки серії 600R здійснюють високоефективне різання та подачу матеріалу, забезпечуючи максимальну продуктивність комбайнів John Deere». 

https://www.deere.ua/uk/комбайни/жатки-комбайнів/

Види ремонту жниварки

Аграріям необхідно стежити за справністю агрегатів, їхніх вузлів та частин, своєчасно проводити заміну зношених і пошкоджених деталей. Підібравши правильні запасні частини до жниварки заздалегідь, вони захистять себе від можливих ремонтних робіт під час сезону збирання врожаю і забезпечать комбайнові стабільну й ефективну роботу в цілому. Професійні майстри за короткі терміни здатні виконати якісний ремонт шнека жниварки для комбайну Джон Дір. У компанії «Агровест Україна» можна замовити такі види ремонту жниварки:

  1. Розбирання та ретельне виявлення несправностей жниварки.
  2. Ремонт або заміну шнека жниварки.
  3. Ремонт або заміну мотовила жниварки.
  4. Повну або часткову заміну днища жниварки.
  5. Ремонт або заміну лонжеронів.
  6. Корекцію геометрії жниварки.

Ремонт шнека жниварки комбайна John Deere

Ремонт шнека жниварки комбайна Джон Дір - це, за необхідності, заміна механізмів, та налаштування їхньої роботи.

Для повного й успішного функціонування шнека жатки змінюється середня частина корпусу, проміжні та крайні диски. Зварювання деталей найкраще проводити в середовищі вуглекислого газу за допомогою напівавтомата.

Ремонт жниварки може тривати до 10-и днів, тому найкраще про це подбати до початку збиральних робіт.

Запчастини для жатки Джон Дір

Для жатки комбайна Джон Дір найкраще купити оригінальні запчастини або їхні якісні аналоги. Наприклад, на сайті компанії «Агровест Україна» можна замовити такі деталі:

  • ізоляційні втулки;
  • сальники гідророзподільника;
  • приводні ремені коси жниварки;
  • противаги коси жниварки;
  • стеблепідіймачі жатки;
  • сегменти коси;
  • пластини днища жатки;
  • пальці жатки;
  • шплінти малі;
  • притискні скоби;
  • редуктори приводу коси та інше.

Усі ці запчастини можна купити за доступними цінами та забезпечити жниварці безперебійне функціонування протягом тривалого часу.

Для того, щоб дізнатися, яка саме деталь необхідна при тій чи іншій несправності, слід звернутися до професіоналів. Отримати консультацію можна безкоштовно, онлайн, а потім замовити все необхідне й чекати на посилку. Крім того, також потрібно звернути увагу на сумісність деталі з тією чи іншою моделлю жатки, оскільки кожен модельний ряд жаток може мати невеликі відмінності.