Де проводити ремонт ходової для трактора John Deere?

Де проводити ремонт ходової для трактора John Deere?
23.01.2020

Хороші фахівці усувають поломки в найкоротші терміни, у зв'язку з чим простої техніки - мінімальні. Тому найкраще звертатися в такий сервісний центр, у якого в наявності є всі необхідні запчастини до трактора Джон Дір, а також професійно навчений персонал.

Майстри компанії «Агровест Україна» пройшли спеціальне навчання в європейських дилерських центрах, тому їхнім знанням та вмінням можна довіряти. Висока якість ремонту забезпечується завдяки дотриманню всіх технологій проведення робіт.

Обираємо компанію для ремонту ходової частини трактора Джон Дір

Вибираючи компанію для ремонту ходової частини трактора Джон Дір, необхідно уточнити все, що може бути важливим. Ось приблизні умови хорошої сервісної компанії:

  1. Високий рівень автомеханіків та автоелектриків.
  2. Ремонт ходової частини пропонується ефективний, проте прийнятний за цінами.
  3. Застосовується сучасне діагностичне обладнання.
  4. Компанія пропонує гарантії - як на запчастини, так і на послуги.
  5. Існують знижки для постійних клієнтів.
  6. Дозволяється присутність власника під час ремонту.
  7. Діагностика трактора виконується безкоштовно.

Якщо відповіді на більшість цих запитань задовільні та відповідають дійсності, можна сміливо розпочинати діагностику сільськогосподарської техніки.

Ремонт ходової частини та інші комплексні послуги

Ремонт ходової частини трактора може бути поточним, плановим чи капітальним. Дослідивши ходову частину трактора Джон Дір, фахівці прагнуть, по можливості, під час ремонту зберегти оригінальні деталі та вузли, а заміну здійснюють лише за умови повної зношеності чи руйнування. Наприклад, якщо зменшується стріла прогину ресори, її можна виправити на спеціальному обладнанні. Професіонали також можуть усунути деформації балок мостів та багато інших механічних пошкоджень. При цьому головні критерії справної техніки - це надійність та безпека під час експлуатації. Після проведення ремонту ходової частини фахівці повинні надати гарантію на виконані роботи.

Хороший сервісний центр, крім необхідного ремонту ходової частини, запропонує також інші супутні послуги. Майстри не лише безкоштовно проведуть комплексну діагностику головних агрегатів і вузлів, але й виконають візуальний огляд вузлів. Моделі тракторів, оснащені мікропроцесорним управлінням, також будуть оглянуті з метою виявлення помилок в електронних блоках.

Після ретельно проведеної діагностики власнику техніки надається повний звіт про стан агрегату, ціну, та терміни усунення несправностей. Після узгодження виконуваних робіт з ремонту майстри складають список витратних матеріалів та необхідних запчастин.

«Підготовка — це наше все. Підготуйте свою машину, щоб забезпечити собі найкращий сезон».

https://www.deere.ua/

Фахівці сервісу надають консультації щодо вибору запчастин до трактора John Deere, пропонуючи оригінальні вироби або їхні якісні аналоги, щоб співвідношення ціна-якість було найоптимальнішим для існуючих видів поломок.