Кращі моделі тракторів John Deere та запчастини до них

Кращі моделі тракторів John Deere та запчастини до них
04.02.2020

Лідерство компанії Джон Дір у виробництві сільськогосподарської техніки визнано в усьому світі, та разом з тим, це величезна відповідальність перед споживачами - адже необхідно постійно підтримувати рівень вищої якості, продовжуючи розвиватися й вдосконалюватися, створюючи все нові пристосування для полегшення роботи аграріїв.

Серії тракторів Джон Дір

Для компанії Джон Дір характерно виробництво тракторів серіями. Це означає, що випускається одна базова модель, а потім виготовляються її модифікації.

Світові експерти визнали найбільш вдалими 20-ту і 30-ту серії тракторів John Deere, назви яких в офіційній версії звучать як 8020 і 8030.

Агрегати першої з цих серій були випущені з 2002 по 2005 роки, а потім почалося виробництво другої лінії.

Для John Deere тракторів названих серій характерні з'єднання оптимальної потужності та розумної економічності. Крім того, вся техніка оснащена електронними технологіями.

«Дуже зручна для трактористів добре герметизована кабіна трактора John Deere зі звукоізоляцією, кондиціонером, обігрівачем і кріслом з можливістю індивідуального налаштування. Трактори ці обладнані моніторами системи контролю й сигналізації, укомплектовані світловим й іншим устаткуванням для роботи в нічний час на всіх польових роботах. На замовлення дилери John Deere можуть також поставляти до цих тракторів паливні баки із системою підігріву палива».

http://agro-business.com.ua/agro/mekhanizatsiia-apk/item/1079-11-traktoriv-populiarnoi-potuzhnosti.html

Чим відрізняються кращі моделі визнаних серій?

Серія 20-х може похвалитися моделлю 8420, а серед тракторів 30-х найкращими визнані 8430 і 8530. Ці два агрегати визнані кращими за якістю та продуктивністю.

Щодо технічних характеристик та оснащення, то обидві моделі мають схожість за багатьма параметрами:

  • обсяг двигунів тракторів - 9 літрів на 16 циліндрів, з 40% запасу обертаючого моменту;
  • там і там є в наявності система автопідкачування палива;
  • пристрій коробки передач трактора Джон Дір - двох типів на вибір;
  • передній ведучий міст серії MFWD.

Двигун Джон Дір трактора 8530 - на 320 кінських сил, тоді як моделі 8430 - на 295, тому перший потужніший.

Оскільки дизельне паливо для тракторів багато хто купує не найкращої якості, то фільтри навіть для цих чудових  моделей необхідно міняти досить часто.

Скільки трактор Джон Дір не вимагає капремонту?

Буває, що байдуже ставлення до с/г техніки зменшує термін її повноцінної роботи. Це і неякісне паливо, і нерегулярний техогляд, і несвоєчасна заміна запчастин. Крім того, запчастини до тракторів John Deere слід підбирати або оригінальні, або їхні якісні аналоги.

І хоча поломки трактора Джон Дір трапляються нечасто, щоб їхню кількість і зовсім мінімізувати, важливо вчасно реагувати на поломку тієї чи іншої деталі. Якщо блок чи вузол зношений, їхнє використання стає збитковим, тому що витрати перевищують допустимі норми, і в результаті ремонт трактора Джон Дір стає неминучим.

При правильній експлуатації кращі моделі тракторів Джон Дір можуть безперебійно служити 10 і більше років, але при цьому слід проводити їхнє регулярне техобслуговування.

Розглянемо, наприклад, що впливає на швидкість використання кривошипно-шатунного механізму:

  • якість палива та відсоток вмісту в ньому сірки;
  • чистота масла, його якість в цілому;
  • рівень визначення зносу за видатковими матеріалами, налаштування та якість експлуатованих деталей.

Співпраця з компанією «Агровест Україна» - це гарантоване збільшення терміну експлуатації будь-якої моделі трактора John Deere, підтримка його високої продуктивності та зменшення витрат. Ми пропонуємо вам купити запчастини на трактор Джон Дір будь-якої моделі, заміну вузлів і блоків на оригінальні та якісні аналоги від надійних виробників, а також найкраще сервісне обслуговування.