Пневматичні сівалки John Deere та запчастини до них

Пневматичні сівалки John Deere та запчастини до них
24.02.2020

Пневматичні сівалки Джон Дір володіють усіма необхідними якостями сучасного посівного обладнання: надійністю, технологічністю та високою продуктивністю. Розглянемо деякі моделі пневматичних сівалок від компанії Джон Дір та їхні основні деталі, що забезпечують безперебійну та якісну роботу.

«Сучасна посівна техніка John Deere обладнана моніторами GreenStar 3 та Gen 4, які дають можливість працювати з новітніми рішенями в галузі точного землеробства. Оператор має змогу калібрувати норму висіву, налаштовувати зміну норми висіву, працювати з картами завдань та посекційним відключенням, при чому, з максимальною автоматизацією процесів та управлінням з дисплею».

https://www.deere.ua/

З появою сівалки пневматичної 730LL стало можливим здійснення обробки грунту напередодні посіву та подальшої висівки за один раз. Ця модель використовується для посіву різних культур: кормових, бобових, зернових та олійних.

Переваги сівалки 730LL:

  1. Точність заглиблених забезпечується дводисковими сошниками.
  2. Проводиться три види робочої ширини та два види міжряддя.
  3. Загливлення виконуються гідравлічно.
  4. Встановлюється конкретна глибина.

Моделі 740A і 750A пневмосівалок від компанії Джон Дір створені для проведення польових робіт у важких умовах: при жорсткому грунті, кам’янистості, нерівностях полів. Для них характерні:

  • точне внесення насіння в борозни при різному посіві;
  • економія палива, робочих ресурсів і часу;
  • високий рівень продуктивності;
  • якісна робота при пожнивних залишках на полях;
  • контроль глибини для хороших результатів;
  • навігаційні системи.

Купити запчастини до сівалки Джон Дір 730LL можна на сайті «Агровест Україна».

Пневматична сівалка від Джон Дір 740А

Пневматична сівалка John Deere 740A характеризується дуже високою прохідністю по обробленому грунті. Такий результат за рахунок того, що трактор, з яким вона з'єднана, може бути невисокої потужності. В результаті сівалка, ширина якої 9 м, легко впорається із завданням за наявності в тракторі 130 к.с. Велика ємність насіннєвого ящика дає можливість засівати кілька гектарів полів без зупинок.

Така запчастина сівалки Джон Дір 740A, як дводискові сошники, гарантує швидкий та якісний посів навіть у твердий грунт. Точність посіву на певну глибину сприяє чудовим сходам.

Особливості пневматичної сівалки 750A

Ця модель характеризується тим, що до неї також можна під’єднувати трактор не надто високої потужності. Її сошники чудово забезпечують рівномірне заглиблення посіву. Завдяки цьому - високоефективна врожайність.

Однодискові сошники для сівалки - важливі деталі, завдяки яким насіння розміщуються рівномірно навіть в процесі посіву по жорсткій стерні.

Надійна конструкція звареної рами сівалки здатна витримати роботи навіть у важких умовах протягом тривалого часу. Ширина близько 6 м та швидкість агрегату до 12 км/год дозволяє обробку полів великих площ.

Ширина захвату сівалки від компанії Джон Дір 750A дозволяє економити паливо та трудовитрати, а завдяки універсальності вона дуже швидко окупається.

Купити запчастини до сівалки 750 А можна на сайті «Агровест Україна» за доступною ціною.

Широкозахватні сівалки моделей 1830 і 1835

Широкозахватні сівалки від Джон Дір під номерами 1830 і 1835 мають культиваторний тип. Гнучка конструкція рам забезпечує, крім висіву насіння на стабільну глибину, ще й подальше вирівнювання поля. Конструкції сівалок виконані для підвищення продуктивності, і при правильній експлуатації ремонт сівалок не буде потрібним дуже довго.

При покупці пневматичної сівалки б/в, або після тривалого використання нових агрегатів, зношені деталі зажадають заміни. Компанія Агровест Україна пропонує купити оригінальні запчастини Джон Дір, а також їхні якісні аналоги за доступною ціною. Замовити деталі можна як за телефоном, так і в онлайн-заявці.