Техніка для обробки ґрунту та рослин від компаній Kverneland і John Deere

Техніка для обробки ґрунту та рослин від компаній Kverneland і John Deere
18.02.2020

Техніка для обробки ґрунту може кріпитися до трактора або інших сільськогосподарських агрегатів. Залежно від цілей, вона застосовується для вирівнювання поверхні поля, знищення бур'янів, орання, культивування. Купити обладнання для обробки грунту та рослин можна як для невеликих дачних ділянок чи фермерських господарств, так і для великих аграрних підприємств.

Грунтооброблювальні машини та запчастини до них

При проведенні робіт з вирощування сільськогосподарських культур постає необхідність у проведенні різних підготовчих робіт, зокрема - підготовки землі до висаджування рослин та посівів. Від того, наскільки правильно й професійно ця робота виконана, залежатиме кінцевий результат врожайності. Техніка для обробки ґрунту покликана на допомогу для проведення подібних заходів.

Вибір спеціальної техніки залежить від виду грунту. Сучасне грунтообробне обладнання від компаній Kverneland та John Deere може виконувати такі роботи: поверхневу обробку землі, глибоке орання грунту, розпушування, ущільнення та інші види робіт. На великих територіях земельних ділянок без такої техніки в наші дні неможливо обійтися.

Основні види грунтообробної техніки:

  • серійний культиватор;
  • фронтальна борона-вирівнювач;
  • ротаційна борона Джон Дір;
  • плуг Квернеланд або Джон Дір.

Назване обладнання застосовується в комбінації з іншими агрегатами с/г техніки, завдяки чому досягається максимальний результат.

«Перевагами комбінованих ґрунтообробних агрегатів є заміна 5 – 6 одноопераційних агрегатів одним, створення більш однорідного за щільністю обробленого шару ґрунту, скорочення витрат палива, затрат робочого часу, експлуатаційних витрат та термінів виконання робіт, а також збереження вологи у ґрунті». 

https://agroexpert.ua/

Запчастини на плуги Kverneland, борони та культиватори John Deere на сьогоднішній день можна купити в Україні, зокрема, на сайті компанії Агровест Україна. При виборі деталей необхідно проконсультуватися з приводу несправності, з'ясувати, чи достатньо обійтися заміною запчастини, або ж сільськогосподарська техніка потребує ремонту.

Основні технічні характеристики обладнання для обробки грунту:

  • робоча швидкість - від 8 до 15 км на годину;
  • ширина захвату - не менш 4 м;
  • продуктивність обладнання - від 4-5 га/год;
  • тяговий клас трактора - 1,4 кН;
  • питома маса - 180 кг/м.

Види сучасних обприскувачів

Згідно з сучасними технологіями вирощування рослин, у процесі їхнього зростання необхідно регулярно проводити помірне обприскування, щоб захистити їх від шкідливих мікробів, хвороб та комах. Близько півтора десятка світових брендів займаються виготовленням якісної техніки для обприскування рослин, лідером серед яких визнані компанії Kverneland та John Deere. Усі їхні моделі обприскувачів цілком відповідають сучасним технічним та екологічним вимогам. У процесі роботи вони знищують шкідників, але при цьому не завдають шкоди самим рослинам. Деякі моделі обприскувачів дозволяють не тільки проводити обприскування, але й вносити мінеральні добрива.

Сучасні обприскувачі діляться на:

  • самохідні обприскувачі Джон Дір та Квернеланд;
  • інтегровані (навісні);
  • причіпні.

Вибір того чи іншого виду обприскувачів залежить від виду полів, які необхідно обробляти. При невеликій ділянці досить використовувати навісне або причіпне обладнання. Для фермерських господарств з великими площами полів краще купити самохідний обприскувач John Deere або Kverneland - навіть при значній вартості його застосування швидко окупиться.

Запасні частини до оприскувачів Джон Дір і Квернеланд різних видів можна купити на сайті Агровест Україна, де представлені як оригінальні деталі від світових брендів, так і їхні якісні аналоги.