Запчастини для комбайнів Claas, John Deere як гарантія їхньої відмінної роботи

Запчастини для комбайнів Claas, John Deere як гарантія їхньої відмінної роботи
09.12.2019

Успіх будь-якого сільськогосподарського підприємства залежить від якості обладнання і машин, тому їхні власники часто обирають імпортну продукцію. І хоча деякі недоліки присутні як у вітчизняному, так і в зарубіжному с/г обладнанні, багато хто віддає перевагу техніці від перевірених європейських і американських виробників.

Одним з важливих чинників при виборі є ціна. При тому, що вітчизняна продукція, як правило, дешевша за імпортну, аграрії-професіонали обирають кращу якість. Загальновідомо, що ціна агрегатів формується із собівартості. У виробництві зарубіжної с/г техніки застосовується багатоступенева система контролю якості, використовуються дорогі матеріали, проводяться різні тестові випробування. З урахуванням цих моментів її вища вартість цілком виправдана.

Вчасно замінити зношені деталі - це важливо!

Для злагодженої та безперебійної роботи комбайна Claas або John Deere однією з найважливіших умов є чудовий стан їхніх запчастин. Із плином часу с/г техніка навіть відмінної якості поступово зношується. Деталі або виходять з ладу, вимагаючи ремонту, або зношуються та потребують заміни.

Порада від офіційного сайту John Deere:

«Слідкуйте за тим, щоб ріжучі деталі вашої платформи не мали ознак зносу або пошкодження, та замінюйте їх, щоб бути впевненими в тому, що ви ріжете культуру, а не рвете. Ви отримаєте кращу наземну швидкість, заощадите паливо та збільшите термін служби вашого приводу».(https://www.deere.ua/)

Також у с/г техніці дуже важливо вчасно замінювати ланцюг, ознаками пошкодження металу в якого є розбиті внутрішні пластини, а також зрізані штифти. При розтягненні ланцюга на більш ніж 3% його також необхідно замінювати. Обираючи найкращі запчастини від світових виробників або їхні аналоги, можна бути впевненим у тривалому та якісному функціонуванні сільгосптехніки, водночас забезпечивши відмінні результати зі збирання врожаю.

При нечастих профілактичних оглядах техніки доводиться часто замінювати паливні, масляні й повітряні фільтри, а також форсунки двигунів, тому що навантаження на них завжди дуже велике.

Які запчастини до комбайнів можна купити онлайн?

Сьогодні можна замовити й купити онлайн більшість запчастин для комбайнів John Deere і Claas. Серед них такі як:

  • підшипники;
  • ножі;
  • сегменти;
  • транспортери, і багато інших.

Такі деталі можуть бути як оригінального виробництва, так і їхні якісні аналоги, при цьому відрізнятися надійністю, окупністю й рентабельністю. Суперміцні матеріали та спеціальні технології обробки гарантують тривалий термін їхнього використання.

Замовляти по інтернету запчастини вигідно ще й завдяки економії часу та швидким термінам доставки. Ціни на запчастини до комбайнів в інтернет-магазинах часто нижчі, ніж у звичайних спеціалізованих магазинах. Доступність агрегатів і вузлів в імпортній с/г техніці дозволяє проводити заміну запчастин без зайвого розбирання механізмів. За співпраці з офіційними компаніями надається гарантія на ті чи інші деталі, що допомагає уникати зайвих витрат.

Запасні частини до імпортної с/г техніки необхідно вибирати грамотно та правильно, для цього найкраще отримати попередню консультацію досвідченого фахівця. Таку послугу, як консультація, більшість інтернет-магазинів надають безкоштовно. При експлуатації агрегатів необхідно дотримуватися інструкції, щоб уникнути поломок і мінімізувати несправності.